Sol och varme

Efter en valdigt lang resa kom vi antligen fram till Patong beach i sondags kvall. Det var mycket vantade pa olika flygplatser under vagen. Jag hade svart att sova pa planet till Bangkok och kunde knappt rora mig da jag satt inklamd mellan tva karlar som sov nastan hela tiden. Nar vi antligen kom fram var vi helt slut och somnade nastan pa en gang.

Efter en lang sovmorgon borjade vi utforska Patong. Staden ar mycket storre an vad vi hade vantat oss och vi skulle nog inte ha akt hit om vi vetat hur det var, men nu ar vi har och kan inte andra oss. :) Eftermiddagen igar, mandag, tillbringade vi pa den livfulla stranden. Det var vi och nagra tusen andra turister plus forsaljare och massorer. 

Lagger in en jatte fin bild pa mig och stranden i Patong Beach. :)
image3


Idag tog vi en taxi till Freedom/Paradise beach. Det var en harlig strand, precis som vi har forvantat oss att det ska vara i Thailand; runt 30 personer, vit sand, en liten bukt, inga forsaljare och bara lugnt och skont. Vagen dit var lite spannande, super branta upp- och nedforsbakar och jag var ganska orolig ett tag for om vi skulle komma fram eller ej. Urban hade innan vi akte hit fatt for sig att vi skulle hyra bil och kora runt sjalva, men han andrade sig sa fort vi kommit hit. Folk ar helt tokiga har nere och kor som galningar. Taxiresan fran flygplatsen var en svettig resa. Det ar battre att ta taxi dit man ska, vilket inte ar speciellt dyrt om man jamfor med vad det kostar i Sverige.

image2

I morgon, onsdag, ska vi pa en heldagsutflyckt till Phi Phi oarna. Det ska bli jatte kul att komma bort fran Phuket och se lite annat ocksa. Enda nackdelen ar att vi blir hamtade kl 7 pa morgonen. Sa idag ska vi ga och lagga oss tidigt.

Temperaturen har nere ligger kring 30 grader hela tiden och det ar ganska fuktigt i luften, men vi har nu anpassat oss till detta. Det har varit lite molnigt och dissigt har i tva dagar men det gor inte sa mycket, var bleka hy behover tid pa sig att vanja sig med de starka stralarna.

Vi har precis varit och atit middag. Jag valde en ratt med rakor, gronsaker och currysas. Maten var jatte god men super stark, sa nu ska vi ga och kopa en glass sa att jag far lite svalka i munnen. Det ar billigt att ata mat pa restaurang, men drickan ar daremot dyr. Vin finns det knappt, ol ar billigast och aven lask ar dyrt. Jag dricker mest vatten.

Nu ska vi strosa vidare. Hoppas ni har det bra hemma i Sverige!

Kommentarer
Postat av: åsa

åh så härligt!! ska dit i januari *längtar*

2007-11-20 @ 14:53:37
URL: http://pantouffe.webblogg.se
Postat av: Annelie

Va kul att du berättar om er resa! Förstår att det var en jobbig resa dit med lite sömn men tur att ni hade hotell och kunde ta igen lite sömn sen!
Härliga bilder du lagt in! Ser fram emot nästa inlägg!
Här i norr har det varit -5 grader idag det är isigt som bara den och mycket av snön har töat i helgen.
Ha en fortsatt trevlig resa och var rädd om varandra
KRAM

2007-11-20 @ 17:48:42
URL: http://shipp.webblogg.se
Postat av: Sara

Det måste vara skönt att vara på plats efter en så lång resa. Jättekul att få läsa om vad ni gör! Låter inte helt fel med 30 graders värme...
Hoppas ni får en fortsatt härlig resa. Ta hand om er!
KRAM

2007-11-21 @ 00:45:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0