Hemma igen...

Nu är vi tillbaka i kalla Sverige efter tre veckor i värmen. Semestern har varit helt underbar och vi har njutit varje minut. Sista dagen i Bangkok kändes lång. Det räcker nog med att vara 2-3 dagar i storstan. Eftersom vårt plan mot Amsterdam lyfte först kl tolv på kvällen hade vi en hel dag att spendera i Bangkok utan hotellrum. Vi steg upp tidigt och for till en gigantisk helgmarknad. Den var hur stor som helst med ca 15 000 st stånd/butiker. Vi strosade runt där i några timmar innan vi tog Sky trainet in till centrum igen. För att fördriva ytterligare några timmar gick vi på bio. Vi besökte den stora biografen som visar filmer i Imax 3D-format. Vi såg en film som heter Beowolf, den var inte super bra, men det var en häftig upplevelse. Efter bion begav vi oss till flyplatsen för att påbörja färden hemåt.

Thailand är ett resmål som vi verkligen kan rekommendera. Vi kommer garanterat att åka dit igen och har redan börjat prata om vilka andra platser vi kan tänka oss att åka till. Klimatet är underbart, människorna är vänlig, maten är god och det är lätt att ta sig runt i landet.


Lägger in lite bilder från de sista dagarna av semestern.

Sista eftermiddagen/kvällen på Koh Samui tillbringade vi vid poolen på hotellet. Vi njöt av solnedgången och den vackra utsikten med en drink i handen.

image19

Här är en bild på den flytande marknaden som vi besökte utanför Bangkok.
image20

En bild från ett av alla tempel vi besökte.
image21

Under vår vistelse i Bangkok har jag sökt efter affärer med scrapbooking-grejer, men har inte lyckats hitta nåon. På marknaden hittade vi ett stånd med massor av grejer. Jag blev jätte glad och shoppade en hel del blommor, blad mm. Fick en stor påse med saker för ca 100 svenska kronor, här hemma hade det kostat mycket mer.
image24


Kommentarer
Postat av: Annelie

Vilken härlig bild på poolen och havet på hotellet!
Kul att du hittade lite scrapgrejer att shoppa. Nu har du nått som ingen annan har:-)
Välkomna hem igen
blir kul att ses snart
kram

2007-12-11 @ 06:45:03
URL: http://shipp.webblogg.se
Postat av: Amanda

Åhh...vilka bilder! ^^

2008-10-08 @ 12:49:33
URL: http://creyla.blogg.se/
Postat av: Maria Arnehed

Gillar om det du skrev! Trevligt att se en del sunda grejer och inte endast det vanliga sakerna som man kan se om hela tiden. ;)

2010-09-27 @ 16:19:28
URL: http://royalorchidholidays.se/hotell/krabi/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0