Bangkok

Det var med tarar i ogonen som vi lamnade Koh Samui i tisdags, ingen av oss ville aka darifran. Men alla resor har ju tyvarr ett slut, sa det var bara att bita ihop och flyga vidare. Vi landade sent i Bangkok och tog en taxi till hotellet for att hoppa i sang. Nar vi kom fram till hotellet sa de att de uppgraderat vart rum till en svit, vi tror det beror pa att det var kungens fodelsedag och massor av thailandare har semester och bor pa hotellet. Vi blev i alla fall glada och traskade upp till rummet, eller man kan nog inte kalla det for ett rum. Sviten ar pa ca 90 kvadratmeter och bestar av tva rum, en slaong med soffgrupp och matgrupp och sedan ett gigantiskt sovrum. Vi kanner oss lite malplacerade i denna fina svit nar vi kommer i vara shorts och sportsandaler.  :)

Pa onsdagen nar vi gick ner till frukostmatsalen mottes vi av kaos, fran att ha atit frukost tillsammans med max 3 andra personer pa Koh Samui till en gigantisk sal med ca 200 personer. Nu insag vi att den lugna och skona semestern verkligen var over. Mitt ibland alla manniskor sprang vi dessutom pa en bekant. Varlden ar bra liten ibland! :)

Efter frukosten gav vi oss ut pa stan for lite shopping. Lite och lite, det blev massor. Det finns hur mycket grejer som helst att kopa och billigt ar det, det som nu satter stopp for oss ar att vi inte kan ta med oss allt for mycket hem. Det ar mest Urban som har shoppat, jag har bara handlat lite smagrejer och en jacka. En rod Canada Goose jacka for 400 kr. Tror inte att den ar akta, men den ar valdigt valgjord och ser akta ut. :)

Igar, torsdag, gjorde vi en turistrunda och kollade pa de saker man ska ha sett i Bangkok. Vi besokte den flytande markanden, Wat Po (det aldsta templet i Thailand med en gigantisk liggande buddha), palatset och byggnader runtikring dar (kommer inte ihag vad de heter just nu). Det var 36 grader i skuggan denna dag och vindstilla, sa det vara ganska jobbigt att ga omkring och titta pa olika monument mm. Vi bestamde oss for att bara ta det lugnt pa kvallen, men efter att vi sovit middag i en timme fick vi ny energi. Sa vi akte till en nattmarknad som ligger en bit utanfor centrum och shoppade annu mer. Jag kopte mig bla en ny handvaska.

Idag har vi ocksa varit och shoppat. :) Inte lika mycket som tidigare, vi har mest strosat omkring och tittat pa folk. Imorgon ar det sista dagen och pa kvallen aker vi hem mot kalla Sverige igen. Har nere har de inte pyntat med sa mycket julgrejer, men de spelar julmusik i shoppingcentrena. Det kanns verkligen konstigt nar solen skiner och det ar 35 grader varmt. Julen kanns valdigt avlagsen for oss just nu, men man kommer nog slangas in i den direkt vi kommer hem till Arlanda.

Inga bilder idag tyvarr, kamerasladden ligger pa hotellrummet.

Vi hors snart igen!

Kommentarer
Postat av: Annelie

Härligt med en svit! Kul att shoppa loss lite när det inte kostar så mycket!
En bekant...nu blev jag nyfiken...VEM??
Här har det varit +3 eller +4 grader i några dagar + att det blåst och regnat så det är isigt och inte alls nå snö kvar. Trist...blir så mörkt men dom säger att det ska komma till helgen så ni kommer väl med snön då:)
VÄLKOMNA hem igen!
KRAM

2007-12-07 @ 14:26:27
URL: http://shipp.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0